Academia de Tenis Barcelona

Obiective:

Academia de Tenis Barcelona ofera programe speciale pentru toate varstele si nivelurile de joc, indiferent daca dorinta ta este de a-ti imbunatati putin jocul in timpul vacantei de o saptamana sau iti doresti un an de pregatire intensa. Pe toata perioada in care ai ales sa te antrenezi aici vei beneficia de atentie deosebita din partea stafului si un program personalizat, ambele pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele. Abii directori ai Academiei vor fi se vor implica in pregatirea ta. Spre deosebire de alte locuri similare, Academia de tenis Barcelona, atat Juan Carlos cat si Raphael isi petrec majoritatea timpului pe teren, asigurandu-se astfel ca toti jucatorii sunt provocati la maximul de potential.

 

Tenisul este un sport individual, care configureaza caracterul jucatorului, dezvolta increderea in sine, disciplina, capacitatea de decizie, respectful de sine, fair-playul. Pasiunea pentru sport si experienta vasta reprezinta instrumente importante pe care Academia le pune la dispozitie fiecarui jucator. Relatia cu parintii este deasemenea considerata avand rol special in dezvoltarea copiilor. Comunicarea dintre antrenori, micii jucatori si parinti, ajuta la cresterea eficientiei antrenamentului.

Implicarea Academiei nu se incheie cu antrenamentul pe teren. Echipa dedicata ramane in legatura cu studentii pentru feedback si ajutor in continuare.

 

Locatie:

Academia de tenis Barcelona este situata la sud de Barcelona, in Sitges, un oras de coasta, deosebit de atractiv, in Vallpineda Tennis Club. Marea si plajele superbe sunt la doar 1 km departare.

Adresa academiei de tenis Barcelona este Centre Esportiu Vallpineda, Str. Santissima Trinidat nr. 28, Sant Pere de Ribes, cod postal 08810, Spania.

De la aeroportul international din Barcelona se poate ajunge la Sitges cu oricare dintre urmatoarele mijloace de transport:

  • Cu autobuzul MON, de la cladirea aeroportului, Terminal 1 se ajunge direct la gara Sitges. Autobuzul circula din ora in ora in in timpul saptamanii si la fiecare doua ore in weekend (orarul poate fi gasit la http://www.monbus.cat). Un bilet costa 3 euro iar durata calatoriei este de 35 de minute.
  • Cu masina: pe autostrada C31/C32 de la aeroport, urmand indicatorul de Barcelona apoi Castelldefels si Tarragona. Dupa Castelldefels se urmareste C32 chiar inainte de Sitges. Taxa de autostrada este 6 euro.
  • Cu trenul: de la aeroport se ia autocarul pentru gara El Prat iar de acolo trenul spre Sitges. Calatoria cu trenul dureaza 35 de minute.

 

Programe si preturi:

Pretul* antrenamentului de tenis in cadrul academiei variaza in functie de perioada sejurului si facilitatile incluse in program:

  • saptamana de antrenament: 575 euro
  • saptamana de antrenament + pranz: 620 euro
  • saptamana de antrenament + pranz + cursuri de limba straina: 920 euro
  • o luna cu toate de mai sus incluse: 1.650 euro
  • o luna cu toate de mai sus + cazare incluse: 2.200 euro

 

Antrenamentul de tenis este zilnic de luni pana vineri.

 

Cazare si preturi:

Cazarea se face la distanta de mers pe jos de club in cazul in care academia nu are apartamente disponibile.

Cazarea depinde de sezon. Se poate face in apartamentele din cadrul Academiei dar, daca nu exista nimic disponibil aici, se garanteaza camere in hotelurile din apropiere (Aparhotel, Hotel, Camping – la alegerea ta).

Pretul* unei nopti de cazare intr-un apartament din incinta academiei, cu 2 dormitoare, este 120 euro in perioada septembrie – martie si 180 euro in perioada aprilie – august.

 

*informatiile sunt conforme cu ceea ce ne furnizeaza Academia de tenis Barcelona la momentul publicarii textului de mai sus pe site; modificarile le vom aduce la cunostinta clientilor in cazul primirii cererii de oferta din partea acestora.

 

 

Pentru personalizarea ofertei (perioada, facilitati incluse, etc) si bilet de avion, asteptam mesajul tau, e-mail sau telefonic.