Academia de Tenis Vilas

Locatie:

Academia de Tenis Vilas este situata in insula Mallorca, localitatea Calvia, la 150 de metri de plaja Palmanova si 15 de minute de aeroport. Exista 10 terenuri de tenis acoperite cu zgura rosie si doua cu suprafata sintetica, piscina, bar si restaurant Amichi.

Staful academiei, cu multa experienta in domeniu, urmareste sa imbunatateasca in mod semnificativ nivelul de joc al jucatorilor printr-un program dedicat.

 

Obiective:

Obiectivul academiei este unic, indiferent de nivelul de joc al studentului, sa obtina cat mai mult posibil din fiecare jucator. Se lucreaza cu jucatorul pe toate planurile pe care le presupune acest sport – tehnica fiecarei lovituri, deplasarea pe teren, tactica si pregatire mentala.

La inceputul programului fiecare jucator este supus unui test in urma caruia este incadrat la un anumit nivelul de joc – incepator, mediu, avansat. Antrenorii academiei, specializati pentru fiecare dintre aceste niveluri, contribuie la imbunatatirea tehnicii loviturilor, personalizand pregatirea in functie de stilul fiecaruia. Deplasare specifica pe terenul de tenis. Tactica pentru jocul de simplu si dublu. Dezvoltarea unei mentalitati de invingator.

Antrenamentul este insotit de sesiuni video in cadrul carora antrenorul analizeaza impreuna cu studentul jocul de pe teren. In cadrul academiei exista o incapere dedicata acestor analize video. Pe teren, jucatorii au la dispozitie apa minerala si fructe proaspete.

 

Programe si preturi:

Sunt gandite 3 programe care, in afara antrenamentului de tenis de la intens la foarte intens, includ si

 • transferul de la aeroport la hotel,
 • 7 nopti de cazare in camera dubla la Iberostar Jardin del Sol Suites (situat la 7 minute de academie),
 • demi-pensiune
 • transport hotel – academie
 • 5 zile de antrenament de tenis, in 3 variante: Silver, Gold sau Top

Antrenamentul Silver costa 619 euro este organizat in doua sesiuni:

 • Pregatire si analiza video dimineata, 90 de minute
 • Meciuri de simplu si dublu, timp de 90 de minute, dupamasa.

Antrenamentul Gold costa 689 euro si presupune

 • Pregatire si analiza video, dimineata timp de 2 ore
 • Meciuri de simplu si dublu, dupamasa 2 ore

Antrenamentul Top costa 719 euro si inseamna

 • Pregatire si analiza video, dimineata timp de 2 ore
 • Meciuri de simplu si dublu, dupamasa 2 ore, antrenorul corecteaza si sfatuieste jucatorii.

 

*informatiile sunt conforme cu ceea ce ne furnizeaza Academia de tenis Barcelona la momentul publicarii textului de mai sus pe site; modificarile le vom aduce la cunostinta clientilor in cazul primirii cererii de oferta din partea acestora.

 

 

Pentru personalizarea ofertei (perioada, facilitati incluse, etc) si bilet de avion, asteptam mesajul tau, e-mail sau telefonic.