Nike pentru Roger si Rafa, la Wimbledon

Nike prezinta modelele de pantofi pe care cei doi cunoscuti jucatori de tenis, Roger Federer si Rafael Nadal au ales sa ii incalte pe terenurile acoperite cu iarba ale londonezului Wimbledon:

Roger Federer

Nike Vapor Zoom 9

Rafael Nadal

Nike Courtballistec 4.3

 

 

Wimbledon ramane alb, adidas si nike

Pentru Wimbledon 2013 Nike si adidas au pregatit, ca in fiecare an, noutati. Cele trei personalitati ale tenisului mondial, promotori ai celor doua branduri, au prezentat deja noile modele:

 


Maria Sharapova si Roger Federer

 


Ana Ivanovici

 

(foto: Facebook, paginile oficiale ale jucatorilor)

 

Fost Issey Miyake actual Uniqlo

Fostul sef al departamentului de design de la Issey Miyake, Naoki Takizawa, isi lanseaza propriul brand, dedicat sportului, Uniqlo. Pentru maximizarea impactului alege ca prezentarea noii sale colectii sa fie realizata de nr. 1 mondial, jucatorul de tenis din Serbia, Novak Djokovic.

H&M se lanseaza in tenis alaturi de Berdych


Hennes si Mauritz, sau mai cunoscutul brand H&M, al doilea retailer al lumii, lanseaza anul acesta o noua colectie, dedicata tenisului.

Ambasadorul H&M este ales jucatorul ceh, locul 6 ATP, Tomas Berdych: “H&M este un brand tineresc, cool, usor, intruneste tot ceea ce ar trebui sa fie imbracamintea sport. Imi place moda si este extraordinar ca H&M a ales sa ma ajute in acest domeniu. Sunt sigur ca vom face multe lucruri importante impreuna”.

(foto: noticia la informacion)